wie zijn wij?

MANO DAR

LOGOPEDIE

Marleen Bruyninckx

Ik  ben afgestudeerd in 2001 als logopediste en meteen aan de slag gegaan als zelfstandige logopediste. Na 2 jaar heb ik de praktijk in Merchtem opgericht, eerst in de Langensteenweg en sinds 10 jaar in de Maurits Sacr√©straat.

In al die jaren ben ik mij gaan specialiseren in leerstoornissen. Ik probeer steeds op zoek te gaan naar de methode die past bij het kind. Ook probeer ik dit zoveel mogelijk te doen in samenspraak met de school.

Om dit aan te vullen ben ik ook werkzaam in een secundaire school. Op die manier begrijp ik echt wat een kind nodig heeft om te kunnen volgen in de klas.

Ook probeer ik mij zo goed mogelijk bij te scholen en op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. Zo volg ik nascholingen bij centra zoals Eureka, Excentra...

Zelf ben ik ook mama van een meisje en een jongen. Mijn hobby's zijn sporten en zelf kleren maken.

E - mail: marleen@manodar.be

GSM: 0477/94.71.90

Maja Moens

Ik ben Maja en ik studeerde in juni 2015 af aan de Universiteit Gent als Master in de Logopedische Wetenschappen. In september van datzelfde jaar ben ik met veel enthousiasme gestart in deze groepspraktijk.

Al gauw legde ik mij toe op de diagnose en behandeling van kinderen met leer-, taal- en spraakmoeilijkheden. Eind 2015 trok ik naar Eindhoven om mij te specialiseren in eet- en drinkproblemen bij baby's en heel jonge kinderen. Dit jaar heb ik me ook verdiept in het onderzoek en de behandeling van afwijkend mondgedrag (oromoyofunctionele therapie of OMFT).

E-mail: maja@manodar.be

Hanne De Schryver

In 2016 studeerde ik af als logopediste aan de universiteit van Gent. Ik liep stage in priv√©praktijken, het U.Z. Brussel en het O.L.V.- Ziekenhuis te Aalst. Tijdens mijn eerste werkervaring  stond ik voornamelijk in voor de behandeling van slik- en stemstoornissen ten gevolge van radiotherapie, maar ook van slik-, spraak- en taalstoornissen als gevolg van een NAH. Sinds 2017 werk ik bij Mano Dar, waar ik vooral kinderen met leerstoornissen of articulatieproblemen begeleid. Daarnaast heb ik een grote interesse voor stemtherapie.

Specialisatie:

  • Master in de logopedie (Universiteit Gent, 2016)
  • Postgraduaat Stem (Thomas More, 2018-2019)


Aanvullende opleidingen 

  • Workshop Flow Ball (Lieve Jansen, 2019) 
  • Workshop perfectioneren articulatie (Bernadette Timmermans, 2019)
  • Gentse dag van de stem (2019)
  • Werelddag van de stem (2019)
  • Diagnostiek en therapie van lees- en spellingsproblemen: kwalitatieve analyse. (Thomas More, 2018)
  • Voice Symposium (Gent, 2018)

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met sport, muziek, zang en toneel.

E-mail: hanne@manodar.be